torsdag 5 november 2015

vecka 46


Veckoinfo vecka 46
Vi börjar veckan med att fira Nordisk biblioteksvecka med att samlas och fira gryning i rasthallen. Eleverna har skrivit texter om vänskap och fotograferat vänskapsbilder.
Vi fortsätter att läsa ”En stund om dagen” och eleverna är så ivriga att berätta om böcker och att läsa böckerna som kamraterna presenterar. Jag önskar er fina lässtunder! På tisdag har vi
bibliotekstimme, alla lästa böcker med!
Gymnastik:
måndag: redskapsstationer, tisdag: redskap, fredag: redskap
Under veckans Kiva-lektion lär vi oss hur man hjälper någon att komma med i gruppen och hurdan en bra grupp är.
På slöjden och bildkonsten kommer vi att tillverka pyssel, som sedan säljs under vår ”Sträck ut din hand” kväll. Inbjudan har kommit hem till kvällen, som ordnas den 18 nov. kl.18.30-20.30. Hela familjen är välkommen och pengarna går till Emmaus flyktinghjälp. Vi behöver hjälp av er med att samla in vinster till lotteriet och pris till de olika attraktionerna. Kan ni bidra med något via era jobb, så tar vi tacksamt emot. Det ordnas också loppis under kvällen. Vi tar emot leksaker, böcker, sportutrustning och hela och rena kläder. Loppissakerna vill vi ha in senast 13 nov.
På onsdagen kan man stanna och leka med Erika efter skolan.
Boka in tisdagen den 24 nov. kl. 18.30-20.00 för klasskväll för hela familjen. Vi spelar sällskapsspel och umgås. Ta med dina favoritspel och egen fika så träffas vi i matsalen!
Jag önskar er alla trevlig helg och en spännande skolvecka!
Gyllene Gaffeln serverar 9- 13 november 2015
måndag: pytt i panna, stekt ägg
tisdag: grillad broiler, ris
onsdag: minestronesoppa
torsdag: fiskfärsbiffar, potatis
fredag: wokad lövbiff, klyftpotatis